Petró Kata

tanácsadó szakpszichológus

Petró Kata vagyok, tanácsadó szakpszichológus, krízistanácsadó, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista. Pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen, szakpszichológus diplomámat pedig az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen szereztem meg. Munkám során életvezetési (párkapcsolati, tanulmányi, munkahelyi, családi) nehézségek, krízisek és szorongások oldásával, önértékelés és önbizalom növeléssel, stressz kezeléssel, trauma- és veszteség feldolgozással foglalkozom.

A tanácsadás alkalmával a megnevezéssel ellentétben inkább kísérem és támogatom a hozzám fordulókat a saját, egyéni megoldásaik megtalálásában, mintsem konkrét tanáccsal látom el őket. Biztonságos és bizalmi közeg megteremtésével, aktív figyelemmel és empátiás odafordulással törekszem arra, hogy klienseim őszintén és gátlások nélkül tudjanak megnyílni, nehézségeikről beszélni.   

Problémaközpontúan segítem a válsághelyzetben lévőket, az ülések alkalmával felfedezhetik rejtett erőforrásaikat, megküzdési technikáikat, melyeket a későbbiekben, életük során mozgósítani tudnak majd.

A magánrendelésem keretein belül leginkább serdülőkkel, fiatal felnőttekkel és felnőttekkel foglalkozom.

Kapcsolat

Call Now Button